Finns det ett mötesrum på andra sidan?

Hej Marie! Jag har en fråga jag gärna skulle vilja ha ett svar på. Min morbror avled i början av 2000:talet. När han levde hade han ont i ryggen så han gick med rullator och så hade han diabetes så senare i livet så fick han ett ben amputerat under knät.Det konstiga är att jag drömde så verkligt att jag tror/vet att jag var i en stor sal där morbror kom och hoppa och spralla som han var ung igen. Och det konstiga var att då hade han bägge bena igen.Den här salen var så stor så en hockeyrink var som en liten garderob i jämförelse.Finns det "mötesrum" där man kan träffa nyligen avlidna för den här drömmen var så verklig så än idag undrar jag om det hände eller inte.

Hej Bengt! Det du upplevde var en astralresa till andra sidan. Det finns många olika "platser" på andra sidan och jag känner faktiskt igen den platsen du beskriver även om jag inte satt något namn på det. Men de avlidan jag mött där är läkta på alla sätt och visar sig som fullt friska på alla sätt. Men ditt namn "mötesrum" passar utmärkt! Din vän ville visa dig att han var fullt återställd och frisk som ande och nu har lämnat det jordelivet med dess ärr helt. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *