Finns det någon förklaring?

Vi har bott i det här huset i 3 år och jag har alltid känt mig trygg, tror på det övernaturliga, men är på något sätt rädd för det…Stereon sätter igång av sig själv ibland, dvd: sattes på en gång mitt i natten, dekodern har stängt av sig självt några gånger medans jag har suttit och tittat på Tv. En leksak började spela en gång, jag tog ut batterierna med en gång så att det inte skulle hända igen…blev livrädd… Gick till Siba och berättade, ville ha en förklaring, men dom kunde inte ge mig någon… Har tänkt att det kanske är min pappa som vill ta kontakt?! Sen till en annan sak, min mammas man är döende och jag mår illa av sorg, försöker att tänka att han får det bättre på andra sidan när han kommer "hem" men det känns inte som någon tröst just nu… Kan man be honom att ta kontakt med mig på ngt sätt efter döden? Min fråga är varför allt det här händer med apparaterna och vem är det?

Hej Tess! Nej jag kan inte uppfatta att din pappa skulle ha ngt med dessa fenomen att göra utan jag kan uppfatta energien av en ung flicka som varken vill komunicera eller träda fram,men hon hör till husets och platsens tidigare historia. Jag får även sagt att även andra har råkat ut för olika små "oskyldiga fenomen" som har med henne att göra. Vad jag förstår fanns inte electriska saker och likande på den tiden hon levde och därför förstår hon inte vad dessa saker är och att hon med sin närvaro kan påverka dessa. Hon känns sk "ofarlig". Jag kan förstå att du genomgår en jobbig tid med din mammas man. Det brukar vara svårt att i förväg kunna bestämma tex "att vi kan höras när du kommer till andra sidan". Du får helt enkelt förlita dig på att han i första hand kommer söka kontakt med din mor via drömmar och närvaro. Hur jobbigt det än känns så är oron hos er anhöriga tyngre än hos honom.Hos honom uppfattar jag ett inre lugn och det är positivt. Det du kan göra för att du ska känna ännu mer lugn är att du kan be Heliga Ljusänglar tex Ariel och Gabriel vaka vid hans sidan och finnas där hela tiden för att följa honom till andra sidan. Glöm inte bort dig själv eller din mor. Du kan be om hjälp att klara av denna tunga tid. Du kan be en ängel "bära ditt hjärta igenom sorgen". Du behöver inte bära alla dessa känslor själv. Cassiel är din ängel som kan hjälpa dig få ro i kroppen och denne kan du även be om skydd hemma så du får lugn och ro. Denne ängel kan du vända dig till vad det än gäller. Hoppas du får någon slags ro i kroppen och att jag iallfall kunnat hjälpa dig lite. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *