Finns det någon här?

Hej! Jag kan känna att det finns något hos mig, Kan höra någon komma i hallen, fast det inte är någon där. Har hänt lite saker så man undrar vem eller vad det är? Kan höra röster ibland, kan inte uppfatta vad som sägs. ibland hör jag någon ropa mitt namn. Har även sett en man med rock, gå på gången in till mitt hus. ( även min dotter 6år har sett detta oxå) men det är ingen som kommer och knackar på. Tack på förhand/susanne

Hej! Det är dels era guider och dels gäster. Mannen har någon anknytning till hemmet men jag vet inte om det har med huset du bor i just nu eller om det är platsen som mannen har anknytning till. Oftast när man hör röster är det ens guider som vill göra en uppmärksam på saker och ting. De agerar som "ens inre röst".De andra rösterna du hör är rester från det förgångna. Det är skuggor så att säga. Att din dotter sett det är inte förvånande då hon fortfarande är mottaglig som barn är. Hoppas du fick lite hum om vem,vilka som finns hos er. Känner ni obehag be dem lämna er ifred. Det brukar räcka med att säga detta vänligt men bestämt. Hör av dig om du vill ha hjälp med att rena ditt hus. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *