Finns det någon i vårt hus?

Har skickat in bilder på en orb som är fotad i mina föräldrars hus,vet inte om det är en "riktig" orb men om det är det kanske det är en energi som följer mig eller mina barn.I Dag bad jag äldsta dottern att öppna altan dörren,hon gjorde så. När min man kom hem skulle han grilla men altan dörren var stängd, han undrade varför eftersom det var så varmt i huset,jag sa att dörren var ju öppen,men nä,han hade fått öppna den. Frågade mina barn som är 9 och 7 om de hade stängt dörren men de nekade till det båda två,och jag vet när de talar sanning. Har något stängt dörren eller är vi bara glömska? vad känner eller tror du? Mvh Lena

Hej Lena! Er hustomte tycker ni släpper ut för mycket värme!! Han är ganska frusen av sig! Han stängde dels för att han tycker ni slösar värme men dels för att han vill vara ordentlig. Ni är inte glömska, bara "med tomte". Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *