Finns det något att göra?

Jag och min man köpte en villa och flyttade in hösten 1999. Huset är byggt 1969 av en byggfirma. Familjen som då köpte huset bode kvar där fram tills dess att vi köpte det av dom. Ganska omgående började jag känna mig iaktagen, hörde saker som var svåra att förklara. Maken däremot tyckte att jag inbillade mig, han hörde och kände inget. Ganska omgående började vi även renovera huset och jag tänkte att då kanske det skulle kännas mer som vårt hus. Men så har det inte blivit riktigt. Vi fick barn 2001 och efter det tycker jag att känlsan har ökat. Kan stå i köket med stängda dörrar och känna att någon finns där. Ser hur det rör sig i ögonvrån men det finns inget där när jag vänder mig om. Har även hört barnen gå i sitt rum på övervåningen fast dom bevisligen sovit och inte varit uppe. Saker har försvunnit spårlöst för att sedan dyka upp helt oväntat igen. Vid ett tillfälle så var jag på väg ut från vardagsrummet på undervåningen och ut i hallen då jag känner en lukt, en skum lukt som jag inte har kunnat häröra till något. Fick en stark känsla av att jag behövde springa upp till barnen. Men när jag väl kom till trappan avtog lukten och känslan. Blev riktigt rädd när detta hände. Är jag knäpp eller inte?? Ingen annan känner och ser samma sak som jag. Har en natt även vaknat av att jag inte kunde röra mig. Var helt klarvaken och så rädd så att hjärtat höll på att stanna. Försökte säga till maken som låg ett par dm ifrån mig men det gick inte. Kände även samma mystiska lukt som tidigare. Helt plötsligt så kunde jag röra mig igen och slängde mig på maken som inte fattade ett dugg. Har flera gånger legat i sängen och hört saker och då sagt att lite tyst att ni får inte störa mig eller mina barn och ni är inte välkommna i vårt hus. Vet inte om det funkar men psykiskt så känns det i allafall bättre. Undrar om det är något jag själv kan göra för att få bort den/ det/ dom som är hos oss? Tar tacksamt emot alla tips. Mvh Anette

Hej Anette! Denna frågeställning är besvarad i frågan som skickades in den 8/3-08. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *