finns det något hopp?

Dom senaste månaderna har verkligen allt rasat i vår familj,min älskade hund gick hastigt bort,min man oskydigt anklagad, ja hela min framtid verkar ha rasat.Snälla du ser du om det finns någon ljus framtid för mig,allt känns så svart och tungt det känns som om jag ger upp snart har jag verkligen skrivit en sån tokig livslinje. Har jag någon vid min sida vem finns där i så fall? Jag har länge velat gå en mediumkurs men hittar inte någon i stockholm har du något förslag? mvh anna

Hej Anna! Det ser så svart ut runt dig men det är inget som består! Ni går igenom olika saker som kommer att vara till hjälp för er i framtiden. Det låter hemskt men se det som lärdomar istället för nattsvart. Det blåser över vad gäller din man och han kommer att få de ursäkter han har rätt till! Din hund är en stor förlust men han har inte lämnat dig, han finns hos dig och om du ger dig själv chansen känner du och ser honom/henne. Jag kan hjälpa dig med din mediala utveckling om du vill maila mig och vi får se vad jag kan hjälpa dig med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *