Finns det nån/några i vårt hus?

Jag bor i ett hus som det har bott militärer i för länge sen för att dem var skadade eller något och ibland på nätterna så känns det som att det är någon i mitt rum och ibland så känns det som att det går en katt på mitt täcke. Jag kände en gång nåt ullit mot mitt ben när jag skulle sova men det var inget där och så är det någon som trycker ner mitt täcke ibland. Min katt kan bli jättekonstig o springa runt som att hon jagar något och hon är inte den typen som leker o sånt. I min släkt så är några synska så jag undrar om det kan vara någon i vårt hus?

Hej! Du bor i ett hus som bär en lång historia där många männikor vistats och haft som tillfälliga hem bla pga skador och sjukdommar. Det finns mycket "minnesspår"."känsloavtryck" och energier kvar i huset från den tiden du beskriver. Mycket känslor finns i husets väggar. Men där finns också positiv energi av hopp och tröst som finns kvar som energi. Just i det rummet du beskriver finns "energiavtryck" kvar efter en ung man som fick sitt ben amputerat.Han hade även en gråspräcklig katt som sällskap(som visserligen inte ägdes av någon utan fanns där som sällskap åt alla samt för att hålla råttor borta). Det är hans ande du känner av ibland då han besöker platsen från andra sidan för att hälsa på bla sin katt som är platsbunden som kattande där och har valt att stanna där då den trivdes på platsen. Det är den katten du känner av och det är samma din katt jagar/busar med. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *