Finns det spöken i mitt hus?

Finns det spöken i mitt hus? det är 65 år gammalt. Två våningar en vind och ett förråd. Snälla förstå den här frågan! vind

Hej Silvia! Informationen är rätt knapp för att jag ska kunna ge dig ett bra svar. Men det jag kan uppfatta är att det finns aktivitet av enegier som jag utgår kommer från andar både i undervåning och i övervåning,vilket då kan vara från vind och källare. Detta kan du i "mittenläget",alltså i rummen som är mitt i aktiviteten från ovan och under uppfattas som rörigt.Hänger du med? Det är dessutom olika energier på "undre delen" än "ovan delen".Det kan upplevas som om man är "omringad" av närvaro och resultera i olika fenomen pga "krocken" energierna emellan,som dessutom inte tycks komma överens. Vad det handlar om eller vilka det är kan jag inte uppfatta här och nu. Du får återkomma med mer information om du vill ha tydligare svar. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *