Finns hon här?

Jag skrev tidigare angående och frågade om min väninna som blev mördad. Lite bakgrundsinfo: Hon blev mördad av sin man tidigare i år. Mycket pådrag för att hitta henne. Hon och jag pratade mycket om livet efter döden och vi tror båda fullt på det. Nu undrar jag om hon finns hos mig och försöker ta kontakt? Jag upplever en del saker som jag inte kan relatera till mina "vanliga" besökare. Bla att nån petar mig i håret när jag sitter vid datorn, lampor tänds, ytterdörren öppnas..Detta har aldrig hänt förut utan började i förra månaden ungefär. Sen så var det ju så att hon lämnade efter sig en liten flicka som nu är 1 år..Skulle vara skönt att och veta om hon finns hos sin lilla ängel.

Hej Görel! Denna fråga är nu besvarad efter den första inskickade frågeställningen. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *