Finns hon här?

För en tid sedan förlorade jag min bästa vän. Hon blev mördad. På senare tid så har det börjat mer och mer att "visa" sig att jag har besök..Jag visste redan innan då jag sett en äldre herre från tidigt 1900-tal (av kläderna att döma)..men nu har aktivitetrna eskalerat.. Bl a så är det nån som petar mig i håret när jag sitter vid datorn..Gardinerna flyger.lampor tänds.. Jag ser en vit skugga i hallen..Även mörka..Jag bara undrar..är det min vän som pockar på uppmärksamhet? Eller är det mina "gamla" vänner från andra sidan som härjar? Sen vill jag även fråga, finns min vän hos sin dotter? Det skulle kännas så skönt o få veta det. Tack Hälsningar Görel

Hej Görel! Jag får verkligen bebeklaga förlusten av din bästa vän då omständigheterna till att hon dog är bedrövliga. När det gäller mord på människor så är jag sannerligen "glad" över att det finns en universiell rättviselag som heter karma där vi får hoppas att mördaren får det den förtjänar inom sinom tid! Jag kan uppfatta att din vän har svårt att ta till sig det som hänt och har svårt att acceptera hur allt har hanterats. Hon har heller inte riktigt kunnat ta sig till andra sidan pga att hon inte känner sig redo än att släppa alla band och kopplingar och då framförallt till sin lilla dotter. Ljusväsen finns redan vid hennes sida och följer henne och de kommer inom kort att föra henne till andra sidan, då hon ännu försöker "köpa sig lite tid" för att stanna kvar även om hon vet att det inte är bra i längden. Det är henne du har känt av som närvaro. Eftersom hon ännu inte tagit sig till andra sidan så finns det olika andra energier som gärna vill hålla henne kvar och sk jordbinda henne,vilket när hon är närvarande skapar mycket energi,närvarokänsla ,fenomen och att du ser både ljus och mörka skuggor. Men de Ljusänglar som hon har vid sin sida skyddar henne. Hon har även varit hos sin dotter och övriga vänner. Hennes dotter har sett henne och de har kommunicerat,då hon vill skapa en minnesbild av sig själv i sin dotters undermedvetna och i hennes hjärta,skapa en länk att hon alltid finns där. Det du kan göra som vän, när du känner hennes närvaro är att tända ett vitt Ljus,Be Fader Vår och säja från djupet av ditt hjärta och gärna använda hennes namn: " Lyssna till mig…(namn)…Jag tänder här ett ljus för dig och ber Den Högste Rätmätige Skaparguden be dessa Ljusänglar att Omsluta dig med vilkorslös kärlek och uppfylla dig med denna vilkorslösa kärlek. Jag ber dem rena dig i den Heliga Andens Vita Ljus så alla negativa bindingar som håller dig kvar upplöses. Det är min önskan som din bästa vän att du kommeer till andra sidan för att läkas och renas. Sedan är du välkommen tillbaka på besök. Det är min önskan här och nu. Må så ske. Amen." Eftersom du var hennes bästa vän kan hon lättare ta till sig dina ord och dessa Ljusänglar kan lättare föra henne vidare. Hon kommer att kunna komma tillbaka från andra sidan men då har hon läkt och fått ro i sitt sinne och hennes energier kommer vara betydligt lugnare. Hon kommer även att finnas vid din sida som en slags ""skyddsguide"(vilket hon haft som önskan). Hon vill att du alltid i den mån du kan "håller ett öga på hennes dotter när hon växer upp". Jag hoppas mitt svar kan ge dig lite ro i din sorg. Du får gärna återkomma om det är något mer du undrar över. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *