Finns mamma med mig?

Hej Jag är 22 år och har blivit pappa för 9 månader sedan och min Mamma dog i cancer, när min dotter var ca 3 månader.Jag och min sambo har ibland känt ngt -svårt att säga vad- , så därför frågar jag dig detta nu 🙂 , kan det vara så att det är min mamma (Yvonne åberg)

Hej Johan! Ja får först gratulera dig till att du blivit föräldrer med allt vad det innebär;). Det du försöker beskriva för mig är att du har en känsla av att din mamma finns med dig när du tex är med ditt barn . Att du kan känna dig iaktagen eller övervakad utan att du ser något i ögonvrån eller utan att det hörs några ljudliga fenomen. Du har bara "den där känslan" av hennes närvaro. Och vad jag förstår är det så att även fast hon är på andra sidan vill hon ändå diskret utan att "störa" eller framkalla obehag(eftersom du inte kan se henne) försiktigt följa er på avstånd och se hur ni har det. Vad jag får sagt kan ditt barn ser henne när hon står brevid och därför kan det, när du får den där känslan vara intressant att uppmärksamma ditt barn och dess reaktion framförallt ögonen/blicken. Jag kan få en känsla av att du är lite skeptiskt till de övernaturliga och vet inte riktigt vad du ska tro och att detta blir lite konstigt för dig och därför vill du få din känsla bekräftad. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *