Finns min far hoss mig?

Hej har alltid kännt att min far finns i min lägenhet ,ibland är det liksm att man får snabba bilder i huvudet när man känner av vid ett viss område i Lägenheten ftast i vardagsrummet eller halen. Har okså hänt vid ett tilfelle att jag och minna syskon hörde en svag röst i min dotters rum när hon låg och sov men det var oklarrt om det varit hon eller någt annat.

Hej! Det verkar vara din far som finns hos dig, känner en fadersgestalt. De bilder du ser i ditt huvud är bilder som din guide förmedlar till dig och de har alla ett budskap det gäller för dig att lösa pusslet och rebusarna. Du kan utvecklas mer åt det mediala hållet om du vill och om du gör det kommer du att gå långt. Vad gäller din dotters rum har jag svårt för att avgöra men jag är ganska säker på att det var din dotter ni hörde. Hoppas du blir nöjd med svaren! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *