Finns mörka andar bland mig?

Hej. Jag har under väldigt lång tid (ca 2 år) känt mig väldigt nere. Din beskrivelse av mörka andar passar väldigt bra in på hur jag känner mig. Det känns som att jag har blivit en annan person, jag är inte alls så som jag var förut. Jag är trött, har sömnproblem, energilös, deprimerad, allt känns jobbigt och tråkigt. Dessutom tänker jag att jag ska bli tokig. Jag kan försäkra dig att jag inte är tokig, det är precis som om något inte stämmer. Tror du att det kan röra sig om mörka andar som härjar?

Hej Jan! Det här svaret kommer nog låta underligt i din öron men jag ska vara så tydlig jag kan. När jag försöker länka till dig ang denna fråga är det som "jag slår huvudet i en osynlig vägg". Jag når helt enkelt inte fram utan får "observera det jag ser på avstånd" samtidigt som jag rådgör med mina guider. Det jag "ser" är hur du packat på dig full rustning.Dvs medvetet eller omedvetet har du garderat dig med full skyddsutrustning och "stängt in dig" i en ogenomtränglig aura som mer ser ut som en "låda". typ"black box". Men…det du nog glömt medvetet eller omedvetete är att först rena dig själv ingående och även din aura samt ifrågasätta vilka du har omkring dig. Jag är nämligen osäker om du gör/gjort detta med undermedveten kunskap eller om det är något du gjort fullständigt medveten. Resultatet är att du är "instängd i din aura",tillsammans med energier som inte tillhör dig och vill ut!!! Jag har inte stött på detta så ofta men det har hänt att jag mött andra som gjort likandant och sedan mår jättedåligt. Du skrev att det "började" för två år sedan. Kan du komma på om det hände något vid den tiden som kan ha fått dig att göra så här och "ta på pansarrustningen" (som en del mediala skämtsamt kallar det)??? Fundera på det jag skrivit och berätta om det kan kännas som om det ligger någon möjlig förklaring i detta. I princip handlar det om att "slänga bort rustningen",öppna upp auran och släppa alla energier du bundit till dig,fria.DET skulle göra stor skillnad för din hälsa. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *