Finns något i mitt hus?

Hej! Jag heter Ellen och bor i en stad i norrland som heter Boden (nära Luleå). Jag känner mig ofta nervös och rädd på natten. Jag vaknar inte och så, men när jag ska lägga mig. Jag är 13 år så det kan vara att jag fortfarande är lite mörkrädd (jag var väldigt mörkrädd när jag var liten), eller nåt annat. Jag har 2 katter. Bara för kul. Gissa vad min 11-åriga lillasyster heter. Ellen

Hej Ellen! Jag känner till Boden och har varit där flera gånger.Norrland är fint. Jag uppfattade inte riktigt någon fråga men antar att du vill veta om det finns något i ditt hus som gör dig mörkrädd. Jag kan inte känna någon större aktivitet dvs att det skulle finnas andar som är störande hos er. Det spelar ingen roll om man är 5 år eller 55.Man kan vara mörkrädd ändå.Själv gillar jag inte mörkret och sover gärna med några smålampor tända gömda lite här och där för jag vill inte bli överraskad när jag sover av en ande eller något annat som väcker mig utan att då direkt "se" vad det är. Om du tycker det är jobbigt med mörker så kan du pröva ha smålampor tända och är du rädd "för vad som kan finnas" i mörkret så kan du känna dig tryggare med att ha ett litet silverkors runt halsen när du ska sova och kanske en bibel gömd under kudden eller på nattduksbordet. Då har du liksom "förberett dig" och skyddat dig mot ev besökare av typ andar.Men jag känner att du kan vara lugn.Låt dina katter sova hos dig.De är utmärkta "vaktare".Det finns inget du behöver oroa dig för hemma hos dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *