Fler tidigare liv?

Hej igen! Jag är så jätteglad att jag kan fråga vad som helst här. Det underlättar väldigt mycket! Jag har frågat 2 frågor tidigare och jag är väldigt nöjd med svaren. Jag har två frågor till, hihi. Jag känner på mig att jag har levt många tidigare liv. Men jag har lite svårt att komma på vilket land och så… Kanske du kan berätta för mig i vilket land jag bodde i. Det enda jag vet är att jag bodde på något ställe med mycket djur, jag känner också på mig att jag förlorade ett barn i det livet… Hjälp mig att minnas landet!!! Snälla. Min klasskamrat dog i cancer tidigare detta år. Han blev 14 år gammal… Jag vill bara veta att han har det bra. Tack för att denna möjlighet finns! <3<3<3<3<3

Hej själv! Känns skönt att jag varit till någon hjälp! Norge dyker upp innan jag hinner skriva klart en mening. Ni hade kor, fjällkor och ansågs som rika och välmående, verkar inte gått nöd på dig i det livet. Du förlorade ett barn men det var ett annat, tidigare liv. Du var indiankvinna och jag kan se och känna doften av kohud och eld. Du födde ett barn och tyvärr dog du samtidigt. Du har levt många liv och det kommer många bilder samtidigt men dessa liv känns starkast och viktigast för dig. Hoppas jag var till hjälp! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *