Flera frågor…★Uppdaterad -Fråga besvarad 2013-09-11

Hej detta är frågeställningarna jag haft och orkade inte skriva om allting så kopierade och här är bakgrunden till varför jag mejlade från första början och nu hoppas jag du får inblick i det hela och kanske kan ge mig nya svar. Finns fortfarande en del jag undrar över. Speciellt alla dessa andar som cirkulerar här jag hör dom på nätterna, ser skuggor och orber jag även fångat på bild, vissa närgånga, vissa jobbiga, ser och hör dagar o nätter värst på nätterna. Många ggr undrat om jag håller på blir tokig. Ju mer avslappnad jag är desto lättare känner jag av dom och är mottaglig, har därför problem med sömn om nätterna. Får marddrömmar ofta o dröm på dröm på dröm o ibland vet varken om jag sover eller är vaken till slut. Så hoppas på svar på det mesta om det blir för mycke att svara på får du gärna mejla mig skulle föredra svaren privat. Tack i förhand. Mvh S Oj en kompis skickade in en fråga och fick svar som stämde tydligen och tänkte prova jag med. Jag har bokstavligen tusen frågor men börjar med några av dom viktigaste. Vet knappt om jag börjar bli galen eller inte vad gäller oavsett var jag bor så spökar det, låter osv o jag ser, hör o kan tala med andar, ändå undrar jag ibland om det e dröm eller verklighet, vet ibland inte ens själv. Har fått bekräftat min mediala förmåga av fler medium. Har även detta med astral resor eller vad det kallas o ibgland känner jag en manlig närvaro som kan va närgången o massa andra skumma saker ibland blir man rädd ibland ångest ett tag efter ibland lugn o andra gånger får man konstiga känslor o känns som det inte e ens egna och mitt humör kan pendla så mycke.Man upplever jätte mycke saker olika gånger beroendes på hur man själv mår och när man e som mest mottaglig, känner onda o snälla närvaron. Nu undrar jag följande: 1. Vilka/vem finns i detta hus som stör oss och vad vill dom? 2. hur många närvaron finns det? 3. Hur ser det ut i framtiden va gäller mina barn och deras hemkomst? 4. Mamma har vart sjuk en längre tid hur kommer det går för henne samt va ska hon ändra på för o må bättre? *jätte orolig för henne* 5. Hur ser det ut med min framtid med maken? Ja jag förstår kanske om jag inte får svar på dessa frågor men tänkte i alla fall försöka. Är mer orolig att e jag galen mellan varven. Sen en fråga om när jag sover eller tror jag sover men inte ens vet o man vaknar om o om igen från en dröm som bara fortsätter o man till slut inte ens vet om man e vaken eller sover vad är det för nått? det kan bli så ibland över 7 ggr i omgångar o vara jättejobbigt jag kan styra drömmar osv men jag verkar aldrig kunna vakna ur just dom som gör mig orolig, trött, o jag blir helt slut när jag väl vaknat. Hoppas du kan svara på mina frågor TACK I FÖRHAND. NR 2: Hej tack för senaste snabba svaret, vet ej hur jag ska gå tillväga för och medla mellan mannen och anden direkt o vet inte va han kan vilja ser du det? Sen undrar jag då jag söker o söker jobb men får inget och hur framtiden ser ut i år, blir huset renoverat som jag vill? Kommer jag få ett jobb? Hur ser min hälsa ut? Och kan du se om mannen har känslor för en annan? Känns som alla i min närhet är emot mig och jag lever rätt mycke som eremit hemma, inga vänner o håller mig borta från folk för det känns som alla vill mig illa. Kan du se nått mer om min tillvaro och framtid mer än det jag frågat? NR 3: Hej som tidigare har jag beskrivit den där mannen, men ingen i hans släkt vet nån om en ung kille som gått bort alls. O nu på dan när jag låg i sängen så trodde jag min man kom in o han la sig brevid mig kände lukten o kände han tydligt och såg framför mig :/ sen helt plötsligt börjar mitt hjärta krampa ( nästan som om en person klämmer runt hjärtat så d gör ont o svårt andas. O då hör jag bakom mig en röst som ropar flera gånger "vänta, vänta, vänta, vänta o jag ställde frågan (trots d va svårt koncentrera sig då hjärtat gjorde ont) men fick frågat va vill du jag ska vänta på? sen fick jag inget svar då jag va tvungen ställa mig upp o ta andan. Fick se eller kände d va en äldre man men osäker på vem. Så kan du se nått om detta? NR 4: Hej jag mejlade nån vecka sen men ej fått svar, och tänkte nu säga jag tror jag vet mannen är är hans farfar han inte träffat. Är över 40 år sen han gick bort. Och nu vet jag nog vad han ville efter denna morgon o är lite skrämd om det skulle stämma. Men hur kan jag veta denna "drömmen" är just den som ville ge varningen? och att allt har just med siffran 35 att göra. Hans farfar gick bort i hjärtinfarkt eller propp i hjärtat får jag fram och att laggårdslukten berodde på han jobbat med kor. Han gick bort i sin säng. Men e lite skrämmande då hans farfar gick bort när hans pappa va 35 och min mans pappa gick bort när han va 35 o om denna dröm stämmer ja då kommer jag vara 35 om denna varningen e sann :/ Tacksam för svar Hoppas på få rätsida och svar som kan hjälpa då detta tär en del.

Hej Sanna! Jag vill bara bekräfta att jag har läst allt du sänt in och jag vill bara tala om för dig att jag kommer göra ett undantag och svara dig via den mejladressen du har sänt inom närmaste dagarna då jag känner att dina frågor och dina svar är för dig som individuell person och ingen annan och därför att din önskan är att få vara privat och det tänker jag i detta fall ta hänsyn till även om jag redan här vill säja till alla andra som läser att jag inte kommer göra det till en normalitet att svara på frågor privat utan endast via frågespalten,men det kan förkomma undantag om jag känner att det ska vara så,privat information som ändå inte gör någon som helst nytta för någon annan som läser.Jag vill bara att du ska veta att jag har en ganska klar bild över vad det är som händer med dig och i ditt liv och det du upplever som "inre kaoset".Det brukar bli så när man som människa genomgår en kraftfull förändring inom…energimässigt.Och mycket händer som resultat både inom den fysiska kroppen,den psykiska,mentala och andliga delen.Allt påverkas och allt blir en enda röra och ett stort kaos till någon kommer och säjer "hey you…har du tänk på att det är det här du upplever och går igenom…" och nu tänker jag vara den personen som ger dig en HELT ANNAN insyn i varför det är som det är och att det är en process du genomgår…Ja jag förstår att det kanske låter som rena gåtor detta men du kommer att förstå.Jag tänker inte servera dig några klara svar men kanske kan jag ge dig "aha -moments" så du själv inser och känner vad det är som händer. Inget av det du berättar eller har frågat om låter besynnerligt i mina öron utan bara bekräftar ytterligare det jag redan misstänker…både den energi du sänder ut,det jag känner och ser och vissa saker du nämner är för mig som klara pusselbitar och siffran 35 blir som en kod för mig. Låter detta ännu galnare än något annat? Ja …jag kan förstå det…Jag återkommer till dig inom närmaste dygnen men till den epost adress du sänt då jag vill respektera din önskan att vara privat och jag håller med dig.Det kan vara en god ide enligt dina guider. Håll ut! 🙂 Tillägg 2013-09-11:Svar sänt till dina två e-post adresser. ☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *