Flickan på loftet

En sommar när jag vart på mitt favorit ridläger hände det några olika konstiga saker…Jag tänker inte berätta allt för då kommer ni inte kunna sova på månader. Men en sak var att när jag och min kompis var på toan ( den ligger i en källare mitt över gårdsplanen för att borsta tänderna och gå på toa så låg alla andra redan uppe på loftet där vi sov för de var klara så vi var där själva kanske sådär 23:30 Min kompis var på toa och jag borstade tänderna, vi pratade hela tiden för det var ganska läskigt där nere med tanke på att gården är från 1700-talet. Helt plötsligt så börgade ljuset blinka där inne öoch det blåste där ute så dörren slogs igen! Sen släktes ljuset! Min kompis sprang ut från toan och skrek: Men vafaan Sofia!! Släck inte ljuset! Jag som bara stod och borstade mina tänder bara gapade och sa: Det gjorde jag inte…jag bara stod här och borstade mina tänder! Det blev kallt i rummet och vi försökte tända igen, det gick så vi blev så sjukt rädda så vi bara skrek och kutade upp till loftet och till de andra. När vi kom upp så skakade det i hela kroppen för att jag var så rädd. Alla undrade vad som hade hänt men vi kunde inte berätta vad som hade hänt förrän dagen efter för vi var vättskrämda. Nästa kväll såg vi till att vi gick i grupper dit och vi fick inte bara vara två. När vi skulle berätta spökhistorier vid 00:00 tiden så släckte vi lampan på loftet och vi tände en ficklampa och en tjej började berätta….efter ca 2 minuter så släcktes ljuset helt plötsligt i stalle som låg under oss och om man var på loftet så kunde man gå ut genom en dörr så kom man till en stor ballkong inne i stallet och det är bara därifrån som man kan släcka stallet så vi blev rädda och t o m vår ledare den natten som var ca 17 år blev rädd vi gick ut till ballkongen och nere i stallet stod två andra ledare… De sa: Var det ni som smög ut på ballkonen och släckte? Ni får inte göra det för vi måste mocka nu! Vår ledare sa: Men vi skulle berätta spökhistorier och ingen var här ute! Så vi blev rädda igen! Det finns en historia om en tjej som blev hängd i händerna i stallet av sina föräldrar och som fick se sina ända vänner ( Djuren) Slaktas framför hennes ögon för hennes föräldrar gillade inte henne och så flyttade de och vi vet ju inte men hon i stort sätt bodde i stallet med djuren den korta livstiden hon hade hon var stallpiga åt sina föäldrar men det kan ha varit hon som tyckte att djuren skulle sova så hoin hade släckt lampan…….. De andra sakerna kan jag inte berätta för då kan jag säga att er goda sömn är borta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *