Flickan som blev utsatt.

Min dotter flyttade in i en lägenhet. Hon hade bott där 2 veckor.så började det hända saker.hon vaknade av att det var någon som hoppade i sängen. Det höll på så kväll efter kväll. Sen började hennes kläder bli utslängda på golvet. Varje dag hon kom hem från jobbet. Hon ville att jag skulle ta kontakt med henne, och det gjorde jag. Det visade sig att det var en tjej på 20år.Hon var mycket orolig och rädd. Hennes bro sålde henne sexuellt för droger och låste in henne. Så det var hon som slet ut kläderna för att hon letade efter pengar. Jag hjälpte henne till andra sidan. Samma dag vaknade dottern av att det var en som kvävde henne. Hon fick ingen luft. Sen bara släppte det, och det var hennes bror som dog av en överdos. 2 år senare.Tjejen gillade inte att min dotter ligger och gråter om kvällarna. Så jag frågade henne om det. Hur vet du det sa hon. Så sa jag att hon säger det – då blev hon paff. Men nu är det lugnt hos henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *