Flickan vid dörren.

Denna händelse inträffade för ca en månad sedan. Min systers man var bortrest med sina vänner till Grekalnd och då var min syster och hennes dotter på 3 år ensamma hemma. Det var en kväll och klockan var 21:00 då min syster dotter gör sig redo för kvällen i badrummet.När dottern är färdig så ställer hon sig vid dörren och tittar rakt ut mot hallen (min syster står ca en meter framför och försöker titta på det dottern tittar på). Min syster försöker skynda på henne så att hon kan komma till sängs och går ner på huk och frågar dottern vad det är. Dottern tittar min syster i ögonen och sedan tittar hon mot dörren till hennes rum och sedan på min syster igen. Detta gjorde hon ett antal gånger och var väldigt tyst. Min syster frågar henne om hon ser något och då svarar min systerdotter att "det står en flicka där". Min syster som även tror på det övernaturliga kan jag säga blev väldigt rädd då dottern vägrade gå ut från badrummet och skrek att det står en flicka där gång på gång. Min syster fick bära ut henne från badrummet. Jag tror starkt på att barn kan se det vi vuxna har svårt med att se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *