Flickan vid sängens fotända

När jag är hos min mormor så känner jag ofta att det är fler än bara vi som är närvarande hos henne. Men jag har inte tänkt på det så mycket mer. Sen en natt då jag sov hos henne vaknade jag av att jag kände att någon iakttog mig. Öppnade ögonen och såg en liten flicka stå precis vid mina fötter. Hon var i 12-års ålder och iklädd en vit klänning eller ett vitt nattlinne. Jag trodde att jag drömde så jag tände lampan och släckte den igen. Hon stod fortfarande kvar. Blev såklart skärrad och lite smårädd så tände lampan och läste en gammal veckotidning som låg vid sidan av sängen. Dagen efter så kollade jag igenom ett gammalt fotoalbum, och då såg jag denna flicka. Min mormor visste inte vem det var. Så än idag vet jag inte vem denna flicka är. Men hon såg väldigt vänlig ut. Har även fått reda på att ett par som bor i några hus längre upp på samma väg vaknade en natt av att det var ett antal människor av det andliga slaget som höll i deras fötter. Jag har inte sett denna flicka igen efter det, men jag vet att hon fortfarande finns kvar där. Det är första gången jag sett en människa från andra sidan, annars så känner jag mest av dem….. Men visst blev man lite skrämd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.