Flyttat -vad finns här?

Hej! Har flyttat till en lägenhet som jag tror det spökar i. Förra tanten som bott här dog för några månader sedan. De första nätterna i lägenheten kunde jag känna något brevid mig hela tiden. En bild på mig som liten som jag sätt upp på väggen med en nål bara flög i golvet en kväll, men då blev jag arg å sa till det att nu får det vara nog det är jag som bor här nu. Sedan dess har inget åkt ner något iallafall. En eftermiddag tog jag mig en tupplur, då var det något som drog i min lampsladd som jag har på mitt nattduksbord brevid sängen, först trodde jag att det var katten men han var inte inne hos mig. Några timmar senare fick jag reda på att en gammal kompis till mig hade tagit sitt liv, hon var nämligen uppvuxen i denna lägenhet som jag nu bor i. Kan det vara så att hon kom för att titta?(Vet inte om hon visste att jag bodde i lägenheten nu) Min katt jamar en hel del. Han har inte fräst men han tittar mycket på "ingeting" rakt i vägen så att säga. Min dotter har även känt av detta, men min grabb är lite rädd för "spöken" så det vore kanske bara bra om det inte finns något just här. Vi önska er en trevlig dag/kväll. //Mom

Hej! Det jag kan uppfatta är att det finns energier från en andekvinna som är lite äldre,så det kan vara hon som dog där men vad jag försår är denna kvinna påväg till andra sidan och kommer försvinna inom ett tag och då försvinner även energierna från henne. Om ungerfär 1-3 månader kan du göra en rening med savlia för att rena bort just resterna av föregående hyresgäst.Då borde hon kommit till andra sidan. Vad gäller den andra närvaron så får jag sagt att det är en avliden kvinnligvän till dig som visat sin närvaro och det är även hon som mixtrat med kortet,electricitet och andra mindre fenomen. Det du kan göra för henne är att tända ett vitt ljus och be Fader Vår och samtidigt be en Helig Ljusängel föra henne till andra sidan fullt ut,så borde dessa fenomen och närvaro upphöra. Det är även dessa energier som din katt reagerat på. Men jag uppfattar ingen anledning att vara rädd även om det kan vara bra att få din vän att "komma vidare" så hon inte påverkar er med sin deprimerade inställning till livet. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *