Forsättnig angående min son

Hej igen! du ville veta mer om min 14 åriga son som blev påkörd den 21/6. De visade sig att min son hade värre skallskador en vad vi trodde från början så vi är kvar på sjukhuset. De har nu snart gått 8 veckor sedan olyckan och idag är min son som en bebis på nytt. Han kan ingenting själv och vi vet inte hur hans framtid kommer bli. Ser du något ljus i denna mörka tunnel vore jag enormt tacksam. KAn tillägga att läkaren sa att de flesta avlider med de skador vår son åtagit sig av olyckan,så bara att han överleft är ett mirakel. Kan du se fler? Hoppas på svar vänligen Ullis

Hej Ullis! Hoppas ni har kommit en bit på vägen då jag ser ljus men vägen dit kan vara lång och krokig vilket kommer att få er att tappa gnistan många gånger. Jag kan inte annat säga än att det var och är ett mirakel och att ni inte får tappa tron på sonens tillfrisknande. Han blir kanske inte helt frisk men han blir bättre. Sänder ljus och värme till er då det är det enda jag kan göra idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *