Försöker igen

Hej! För ett antal dagar sedan ställde jag en fråga till er som inte blivit besvarad. Förstår om ni får in många frågor men jag vill vara förvissad om att den ite försvunnit. Rubriken på den var oro om jag inte missminner mig, och jag frågade om hur det ser ut för mig framöver. Är inte arbetsför och oroar mig för min ekonomi. Kommer jag att kunna få det bättre med min hälsa så jag kan hålla på med det jag längtar efter att få göra? Jag är orolig över hur det ska bli för mig. Nu minns jag inte exakt hur min fråga löd som jag eftersöker svar på, men den handlade just om det jag nämnde här. Tack på förhand. Ika

Hej Marika! Första känslan jag får är- kör på!! Vad har du att förlora? Börja smått och se hur det går, hur mycket du orkar mm för att sedan utöka. Lycka till!! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *