Förstår inte!

Hej! Tack för ditt svar på min förra fråga. Jag blir förvirrad måste jag erkänna. Att han inte ger dig just detta minne stärker min sorg en aning eftersom det är ett enda litet föremål det handlar om och denna lilla sak gav oss ett livsminne. Kanske han trots allt är besviken och därfär inte vill visa det. Han var lika stolt och glad som jag så lite ledsen blir jag. Dansbanab och cykeln samt personerna säger mig ingenting. Sen en lite fråga till. Hur kunde han veta att hans tid var över och var beredd på det? Faktum är att han råkade ut för ett högt fall och fick kraftiga skador i huvudet. Koma och ett kort uppvaknande med stor förvirring innan han sedan avled raskt inpå. Det vi var oense om var ingen bagatell utan det var en sak som tyvärr fick konsekvenser ingen av oss hade kunnat tro, men just det att vi hade olika åsikter om det är vad jag tänker på att han är bitter över. Ingen av oss visste då utgången av det vi inte var överrens om. Hade hoppats så mycket på att han ville visa just en bild av vårat vackraste minne. Solan

Hej Solan! När en människa ligger i koma har de oftast kontakt med andra sidan. Låter konstigt men så är det. Anledningen till att jag inte får fram någon minnesbild kan vara många men jag är säker på att det inte är för att han är bitter på dig! I hans värld just nu är det bara bagateller för han kan se tillbaka på ett annat sätt. Detta minnet ni har kan vara så speciellt att det inte går att få fram för mig, tyvärr. Är jätteledsen för att jag inte kan hjälpa dig mer trots att jag försöker. Jag kan försöka få fram det genom meditation men jag kan inget garantera. Jag är jätteledsen! Ser fortfarande dansbanan mm. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *