Förstår inte forts – Fråga besvarad 2014-02-28

Hej igen!

Jag vill tacka så oerhört mycket för din hjälp! Du satte ord på alla mina känslor och jag började direkt gråta när jag läste allt..
Tack för att du tar dig tid och svara på alla frågor.Det är skönt att få höra tröstande ord när man känner sig ensam och som att ingen förstår..

Du sa att du inte tänkte gå in djupare i min förra killes tankar och känslor, men fast jag försöker gå vidare så hör han av sig emellanåt och jag undrar varför han gör det? Vad vill han? För han säger inte varför han hör av sig.

Jag undrar också varför det blev såhär för jag fick trots allt som hände så starka känslor och vår relation kändes alltid så konstig men ändå unik…

Tack än en gång! // :/

 

★  Fråga besvarad 2014-02-28

Hej! och tack själv för dina ord och det gör mig extra varm i hjärtat att du  låter mig veta att det jag svarat dig har berört dig på något djupare sätt och när du berättar att du började gråta så förstår och känner jag av dig att de där tårarna var och är fortfarande något du behöver få ut ur din emotionella aura i kroppen då du burit inom dig denna tyngd av sorg under så många veckor att det började bli en riktig fysisk smärta i hjärtat och i själen. 

Sådan smärta som kommer av hjärtesorg kan om man inte gör något åt det eller försöker att ta sig ur det känslotillståndet…så kan alla dessa “olyckliga känslor” omvandlas till ohälsa och till och med sjukdomar. Att gråta är ett sätt för kroppen att läka.♥ Och jag kan förstå att du fortfar har många funderingar och att det kommer att ta tid.. Att avsluta en relation är att genomgå en slags sorgeprocess och orsaken till att det blir extra tung för dig och att du fortfarande har alla dessa frågetecken inom dig beror på att han är en så kallade karma själs frände.

Det förklaras i de länkarna jag skickar med och det förklaras även i videon.

Detta är också orsaken till att även han har svårt att helt släpa taget. Detta är egentligen inte så mycket en kärleksrelation utan handlar om att du ska lära dig…genom det förhållande du nu upplevt med honom…att du förtjänar någon som ser dig och prioriterar dig. Genom livet så kommer vi att möta många olika människor och  några av dem kommer att vara någon form av själsfrände. När vi hör ordet själsfrände så tänker många direkt på att det måste handla om sex och kärlek men …faktum är att det det kan vara vem som helst som kan korsa våran väg som en slags själsfrände och oftast handlar det inte alls om kärleks relationer utan om att vi speglar varandra. Vi speglar varandras fel och brister och vi triggar igång saker som vi som individuella människor behöver arbeta på och tänka på. Ibland testas vi om och om och om igen…tills vi har förstått vad det är “universum eller andevärlden” försöker att säja oss.

Jag tror att du kan komma att känna igen dig i några av de saker som nämns kring just karma själsfränder och då kanske det är lättare för dig att se det för vad det är och det blir lättare för dig att hålla dig mer neutral när han kontaktar dig. Försök istället tänka tillbaka och försöka förstå “Vad  i hela friden är det jag ska lära mig i mötet med den här mannen”… Hur har han fått dig att må och varför? Vilka känslor har det väckt inom dig och varför? 

Jag vet att allt är tungt och jobbigt men försök att se förbi smärtan som finns inom i hjärtat och själen och försök att vara din egen hjärta doktor och sätta dig själv främst.

Och det kan hjälpa lite nu när du kan få ett ord på “vilken slags relation ni haft och varför det gick som det gick”…då kan du söka mer information kring orden karmatisk själsfrände( Engelska: soulmate ) eller balans partner och så kan du tänka tillbaka och jämföra ALLT vad som hände mellan dig och denna man.

Det kommer hjälpa dig att läka. Och behöver du gråta mer så UT med tårarna så hjärtat och själen får läka!!!

Sköt om dig! 

 

http://www.aphroditesapprentice.com/twin-flame-love-blog/what-is-a-karmic-soulmate-five-signs-of-karmic-soulmates

http://www.devinemiracles.com/karmic-relationships.html

 

 

Källa till videoklipp: www.humanityhealing.ning.com

 

 

 

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

 

~Life is to short to worry about stupid things.

  Have fun.

  Fall in love.

  Regret nothing and don´t let people

   bring you down~

~♥ ~

~Never force yourself to have a space in anyone´s life because it they really know your worth,they´ll surley create one for you~

 

Ett svar på ”Förstår inte forts – Fråga besvarad 2014-02-28

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *