Fortfarande akrivitet-ska vi ta hit ett medium?

Hej EeweE! det blev till en början helt lugnt hemma hos oss sen vi utförde "ritualen" som du sa att vi skulle göra. Jag började må bättre också. Men nu verkar det ha börjat om igen,om än i mindre utsträckning… Laiki hör vi inte talas om längre och det är ju jättebra! Men tvn o datorn går igång av sig själv igen och en del andra smågrejer har också hänt efter någon månads uppehåll-allt slutade helt tvärt efter jag gjort som du sa. Och nu de sista veckorna känner jag alltid en stark ångest och överväldigande trötthet när jag kommer in i lägenheten,och blir ibland även illamående o yr. Har köpt böckerna av Silvia Brown som du skrev om men inte hunnit läsa dem ännu. Men nu undrar jag om du tycker att jag bör ta hit ett medium för att det ska bli lugnt här? det är fruktansvärt påfrestande med denna ångest o trötthet som blir för hemma är man ju rätt ofta…. Tacksam för din hjälp och dina råd! mvh Mona

Hej Mona! Nu har det gått ett bra tag sedan du skickade in denna fråga men jag känner ändå att, har inte era fenomen och problem med andeaktivitet upphört vid det här laget, trots alla din ihärdiga ansträngningar coh försök så tycker jag absolut att du ska söka hjälp av ett medium! Ibland kan det vara bra att ta in någon utifrån som inte "bor mitt i röran" och kommer med ny energi och ork att ta tag i saken! www.oppnaspiritualister.se/(under menyn "våra medium" finner du olika medium som finns i sverige)Hittade denna sida på internet som verkar seriös! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.