Fråga på ditt svar jag fick!:)

Läskigt 🙁 Datum: 2009-12-14 Från: Linn Fråga Hej hej!:) Jag har Flyttat till Kånna från ljungby, jag bodde på drottninggatan i en lägenthet innan nu bor jag på persgårds vägen i ett hus. Ofta när jag går och lägger mig så brukar jag höra något från vinden tex fotsteg eller dunst(persgårdsvägen) och för en tidsen började jag höra någon ropa mitt namn "linn linn" ganska tyst och lungt. Där jag bodde innan hörde jag bara saker tex skrap mot andra sidan väggen( trapputgången)men jag har känt att jag alltid är "är med mig" eller följer efter mig. Är detta på rikigt eller är jag rädd och tror jag hör saker ? Och vad vill den mig isåfall? Skulle vara tacksam för ett svar och det är tur att denna sidan finns annars vet jag inte vart jag skulle vänt mig. >> Svar på frågan Hej! Du har din hjälpare vid din sida och det är hon som kallar på dig för att göra dig uppmärksam på att hon finns och att du kan be henne om svar och hjälp! Det du hör vad gäller dunsar osv är ekon från en annan tid, ljud som fastnat i väggarna kan man säga och detta för att händelsen som skedde just då har satt ett avtryck i huset då intrycket var starkt. Svårt att förklara men jag tror du förstår! Evy Jag är jätte tacksam för att du svarade, och det tog inte alls lång tid, tack återigen!:) Men kan man få veta vad som hände asså det avtrycket. Och varför hon har sökt upp just MIG och inte någon annan i mitt hus? Tack i förhand !:)

Hej! Varför det har satt ett avtryck som ett eko är svårt att veta och då jag inte kan besöka dig är det lite jobbigt att få fram något men det känns som en glad och positiv händelse. Hon känner sig dragen till dig då din aura är ljus och visar att du är mottaglig, öppen och hjälpsam. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *