Frågan är varför.

Hej, tack för en bra sida. Har skrivit till er förut om förra liv och min livssituation bl.a. Jag undrar så mycket varför allting svårt hänt mig så länge. Jag VET att allting har en mening men just nu så orkar jag inte nästan tänka så mera. Jag har lidit av svår depression och motgångar efter motgångar i snart 9 år. Jag är nästan 23 år. Känner att varken jag eller mina föräldrar orkar mera med detta. Hur kan detta räcka så länge. Det hela började med att jag blev mobbad i skolan och mitt självförtoende har alltid varit dåligt. Jag har sen jag var mycket ung haft visioner och mål i mitt liv men när jag ser på mitt liv så känns det som att allting bara flygit förbi i denna mörka långa tid i mitt liv. Känns som jag inte kommer någon vart. Allting går emot mig hela tiden. Jag skulle inte orka en dag mera. Ni sade en gång när jag frågade om detta att min tid kommer… Hoppas verkligen det. Känns som jag ville ge upp precis allt efter 9 års kämpande med motgångar. Ser du någon orsak till detta. Vad borde jag göra med allting? Vem är jag skulle jag vilja fråga. Kramar och tack på förhand.

Hej! Du har haft ett liv med motgångar men varför ger du upp? Alla dina visioner och mål varför släpper du dem? Du har så mycket kvar att ge av dig själv och det kan du ju inte göra om du ger upp!! Du har så otroligt mycket vackert inom dig men som inte syns då du stänger ner dig själv! Öppna dig istället!!!! Jag kan hjälpa dig en bit på vägen om du vill men det är du som får kämpa för att det ska bli bra. Är du villig till att låta mig hjälpa dig på vägen trots det hårda jobb som ligger bakom? Skriv till min mail, skriv vackra jag som rubrik och sedan tar vi det därifrån. Om du vill. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.