frågar igen!!!!

Har sökt mina frågor till er som jag ställt förra året. Har även sökt på min mailadress här men 0 resultat. Ser ut som om min fråga har försvunnit på vägen…eller rättare sagt 3-4 ggr som jag har försökt skriva till er! ser bara att ni har skrivit att frågan är besvarad men den finns inte någonstans hur mycket jag än söker här, sett att det finns flera som heter Pia och kanske har blandat ihop oss bland alla som skriver in Tar frågan en gång till här! min undran var vad jag hadde i mitt hem då både min man å jag har upplevt saker, har även hört någon viska mitt namn och även min son har hört någon när han satt och spelade datorspel, nu har vi flyttat 2 portar bort och känner av viss aktivitet även där…. skulle va trevligt att veta vad det är och vem det är. Nu är denna fråga ställd flera ggr och denna är skriven mycke kortare än dom föregående.

Hej! Det går troll i dina frågor tydligen.Hmm. Det som fanns hos er i förra bostaden har följt med dig och jag känner att du "plockat" upp denna man från en kyrkogård eller kyrka. Du har tydligen besökt en typ av kyrkogård och där "fastnade" han för dig. Du kan bli av med honom om du går till en kyrkogård och säger till honom att lämna dig och gå vidare till andra sidan. Du får vara bestämd men samtidigt hjälpa honom till andra sidan och det klarar du. Han kan vara lite motsträvig men var bestämd och han kommer att lämna dig för denna gången i detta livet. Nu ska du få svar annars får du skriva till min mess!!! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *