Frågor om Spöken

jag har 3 frågor 1.Vad äter spöken? 2.Vad är ett spöke? 3.Vad gör spöken på dagen? Jag skulle värkligen behöva svar på frågorna!!!

Hej! Tre frågor som är svåra men jag ska försöka få fram dina svar! Än en gång är detta mina tankar och svar och jag vill inte påverka andra att tro vad jag tror. 1: Inget. Spöken har inte de behoven då de inte vandrar på jorden som levande varelser. 2: Spöken kan vara ett eko, en minnesbild från en annan tid. Spöken kan vara en själ som inte gått över till andra sidan pga av olika anledningar som sorg, brusten kärlek, förlust av någon som var dem kär, ilska över att något inte gick som de ville…listan kan göras oändligt lång. 3: Vad de gör på dagarna..det är lite olika tror jag. Det finns ju spöken som syns och hörs på dagarna men då är det så mycket annat runt omkring så de kanske inte hörs eller syns så bra som de gör på kvällar och nätter. Hoppas du fick de svar du sökte! Om du vill kan du lägga ut en tråd på spökwebbens spökrum och då kommer du att få många svar! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *