framtid inom 9 mån…?

Hej Evy! Ja, det är jag igen…=) Förlåt nu, men jag har en fråga om min framtid. Det är så att jag undrar om det är sant som "Gud" säger, att jag är med barn. Jag har regelbunden och oregelbunden mens om vartannat, men han säger att inom nio månader ska jag få tvillingar…Om det inte är sant, är det nåt fel på mig som har så svårt att bli gravid och vad ska jag göra åt det? Ingen gynekolog har hittat nåt fel, men NÅNTING måste det ju vara. Så snälla, hjälp mig om du bara kan… Och tack för tidigare svar. Trevlig höst.=)

Hej! Jag vet inte vad Han har sagt men har du kollat upp om du är gravid? Det är inte dig det är fel på om du inte blir gravid Han menar troligtvis att det inte är dax för dig ännu men det kommer. Du har kanske något att reda ut i ditt liv innan du blir gravid? Ta g-test och se vad som händer! Lycka till! Tack detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *