Gammal händelse-vem stötte jag ihop med?

Hej EeWee! Nu har jag en annan ny fråga till dig. det har med tt göra med den förra lägenheten so jag och våran son bodde i innan vi flyttade till den vi bor i nu. Det är anledningen till innan våran sons födelse tror er, minns inte riktigt. Om du tittar i mitt första brev "medial förmåga?" från juni förra året, så skrev jag om en händelse som hände när man var på väg in i köket där. Hade just klivit in i köket när man kände att man stötte till "något" på vänster vad. Jag kan inte komma på vad det var jag kände. det var inte någon stol heller för det här skedde ca en halvmeter ifrån en liten kort väg. Vad det var jag kände då? Det var ingenting man såg, utan bara kände som en duns på benet. En "andemöbel" eller nån form av ande? Märkligt var det i alla fall, minns det som det var igår. Märkliga var att us sa "förlåt" åt det där som man nästan gick in i. Mvh Linda

Hej Linda! Jag får sagt att du gick rakt in i din guide som inte hann backa undan…och därför hann du stöta emot en del av hennes sammlade energi som var kompakt. Kort men enkelt. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *