Går det i arv?

Min morfar kunde stävja blod. Min mamma ser spöken och småknytt. Så många saker har hänt som inte kan förklaras i vår släkt; bland annat dog ett barn i magen för min bror och min svägerska blev väckt en natt av att hennes fönsterlampa tjångande hårt mot glaset. Hon antog att det var det lilla barnet som ville att hon skulle ta förväl. Min son som är fem år verkar se saker ibland. Min bror har sett en "bock" i hallen hos min mormor. I samma stol som han satt i då har även jag känt och sett i ögonvrån att någon stått och betraktat mig. När jag vänder på huvudet så är det nått som försvinner. Många saker som jag och mina nära har upplevt. Vi är mer troende än kritiska även om vi inte talar om det ofta. Jag undrar om jag också har den här gåvan? Att se mer än blotta ögat visar mig? Jag har vid ett flertal tillfällen drömt om framtiden och känslan av Dejavu är ofta återkommande och ibland rent av skrämmande. Kan ni berätta något för mig och ge mig klarhet?

Hej! Jag kan bekräfta det du redan vet, ni har en speciell gåva och den kan gå i arv. Du ser mer än du själv vill förstå och detta tror jag beror på rädsla för vad andra ska tro..Bry dig inte om de som är kritiska mot dig och de som säger att du inbillar dig för det gör du inte.Deja vu anses vara "skyltar" som visar att du är på rätt väg i livet, att du följer den väg som du skrev om på andra sidan innan du återföddes. Du behövde bara en bekräftelse och det har jag givit dig. Tro på dig själv och på det du ser. Det finns så mycket mer där ute! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *