Går mina drömmar i uppfyllelse?

Hej! Jag drömmer om att flytta till ett torp på landet eller i skogen med min sambo och våra hundar. Jag drömmer oxå att jag en dag när jag kan jobba igen (är sjukskriven nu) får jobba med hundar på något sätt. Kommer mina drömmar gå i uppfyllelse? Det är så här jag verkligen vill ha det i framtiden. Vill oxå passa på att tacka för alla svar jag fått på mina tidigare frågor.

Hej! Tack själv vill jag börja med! Kul att man kan vara till någon liten hjälp då och då! Det kommer ett torp i framtiden och du kommer att jobba med hundar men det känns som om det är du själv som får ta detta initiativ och jobba lite för att det ska bli så men ge dig inte! Drömmar är till för att uppfyllas! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *