Glas som sprack-varför?

Hej!! Detta hände för några år sedan då jag haft min födelsedags fest hemma hos pappa. Huset är byggt på 1920 – 30 talet. När alla hade gått hem och allt var lugnt så la jag ner några glas i diskhon, och vände mig om. Kanske ska tillägga att glaset som det hela handlar om stod fritt. Och efter en stunds prat med pappa så spricker glaset bakom mig! Pang. Varför? Hur kan det bara smälla sönder? Ingen rörde ju det. Å inget låg i närheten av just det glaset.. Vill gärna veta.

Hej Angelica! Jag kan faktiskt inte se någon "paranomal" eller övernaturlig förklaring till detta med glaset även om det kan tyckas märkligt.Jag får sagt att det var en obetydlig spricka i glaset som inte syntes som var orsaken.Pga spänningen i monekylerna så sprack den tillsynes "utan anledning".Det hade hänt för eller senare.Och det var väl tur attt det inte hände när någon höll i det! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *