Gnisslande dörr på kvällen

Hej! På kvällen när jag ska sova så hör jag ibland en dörr öppnas, gnissla och slå igen. Men det konstiga är att det bara hörs när jag är i mitt sovrum och bara på kvällen. Och det är bara jag som är hemma så det kan inte vara någon i familjen. Det är ofta flera gånger på raken och alltid samma ljud. Jag har heller inget fönster öppet så korsdrag kan det inte vara, vad kan ljudet vara och betyda?

Hej! Du har en liten besökare och det känns som en vätte. Han vill inget illa han är bara så nyfiken och vill veta hur allt funkar vilket gör att han måste testa saker och ting, där har du svaret på varför dörren gnisslar. Vill du inte ha honom där får du säga till honom men han kan bli lite sur och kan slå igen dörren men de brukar acceptera ett nej om du förklarar varför. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *