god fortsättning!

Detta hände för över trettio år sedan! men jag har så svårt att glömma detta! jag bodde ju hemma hos min älskade mamma då.. jag sjöng i kyrkokören hemma i kommunen ..och jag kom hem vid kvällningen . Min mamma var inte hemma just då ..men dörren stod upplåst..men jag gick in på mitt rum..så plötsligt så hörde jag ett ljud ..och en man hoppade ut genom fönstret ..och bara försvann.??? kollade sen om något var borta i min byrå.. och min mammas guldring med en röd rubin i var borta..vart tog allt vägen ?? mannen och ringen ..kram..

Hej! Verkar som om det var en inbrotttjuv och var på jakt efter pengar till knark odyl. Ringen är borta sedan länge- bytt ägare och var mannen är kan jag inte se tyvärr. Kram! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *