Gode GUD släpp mig…

När jag vart 18 år så följde jag med en kompis hem till honom. Han bodde i ett VÄLDIGT gammalt hus i Skepparslöv (utanför Kristianstad ) Han sa att det spökade i huset, lite kusligt tyckte jag, men jag tror ju på det så jag tyckte bara att det skulle vara spännande… Jag har alltid varit intresserad av det andliga och det där… men den dagen var första gången jag fick uppleva något så spännande. Fast det vart det värsta jag varit med om… Vi hade lagt oss, plötsligt vaknade jag av att jag inte kunde röra mig, det var precis som om någon höll mig… Jag blev rädd, och skrek rakt ut Gode GUD släpp mig, och helt plötslig var det bara som det försvann… Min vän kom springandes och frågade vad som hade hänt. Han tyckte det vart konstigt att det hände mig, för det hade liksom aldrig förr hänt på det viset. Eller jag bara drömde? Vilket jag inte kan ha gjort för allt var så verklig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *