Gubben i lådan.

Jag heter Lily och är 12 år.Jag har två tvilling lillebröder på 8 år och en lilasyster på 3 år. Mina bröder (Emmeth och Jasper) delar rum medans jag och min lila syster (Evangelin) har egna rum. Jasper har en sån där leksaks ´´Gubbe i lådan' som står i bokhyllan. Han är livrädd för den och varje natt när han ska gå och lägga sig skriker han på mamma eller pappa och vill inte sova där. Emmeth (som är den lite tuffare) har också sett den men är inte lika rädd. En kväll tänkte jag sova med Jasper och Emmeth för att se detta 'gubbe i lådan spöke'blev jag lika rädd (om inte ännu räddare) än Jasper. Först gick vi och la oss. Emmeth och Jasper somnade snart och jag tänkte 'äh de luras säkert'. Sedan började Jasper gno och gnälla i sömnen. Sedan började han säga 'Han kommer, han kommer.Han är arg. Han kommer!'. Jag slog upp ögonen och då såg jag 'gubben i lådan' i bokhyllan. Helt plötsligt hoppade den upp och lutade sig så nära mig som den kunde. Åh gud hans ansikte var helt ruttet och insjunket,det äckligaste ansikte jag någonsin sett! Och det värsta av allt var att jag såg honnom andas! ANDAS och han är ju en docka!!!!! Jag blev skit rädd och sprang in till mamma och pappa med Em och Jass tätt i hälarna. Aldrig mer att jag sover i deras rum!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *