Gud eller Djävulen eller ingen?

Hej Evy! Jag har en fråga om Eero, han som dog av cancer. Jag har frågat om honom förut men denna gång har jag en annan fråga: Stämmer det att under den lugna och snälla ytan fanns ett monster som skulle ha vaknat förr eller senare? Min man säger att det är så. Att han skulle ha gett sig på små barn för att han var för klen för att ge sig på kvinnor??? Jag kan inte tro att den sälla person jag kände honom som skulle ha kunnat bli sån. Men som jag sagt tidigare så är det "Gud" som säger så. Han talar ju genom min man. Eller gör Han det…? och jag hade påhälsning av Djävulen igen, också genom min man.Men jag vill veta om detta är verklighet? Och hur jag kan bli av med Djävulen. Han säger att han vill ta "hem" mig…Snälla, hjälp mig! Jag vill inte oroa mig för detta längre! Och varifrån kommer pillren som han "trollar" fram, som får mig att sova så djuåt att jag inte vaknar av nästan nånting? Jag drack en liknande dryck för en tid sedan. och va gör han medan jag sover? Jag tror han också sover men vad är det för piller då?

Hej! Ditt mail skrämmer mig måste jag säga men det är inte du som person utan din man som skrämmer mig. Han påstår att Gud och Djävulen pratar genom honom men det är inte det jag ser. Han tror det är G och D men det är hans bild av den sjukdom han bär. Din man behöver hjälp och det omgående!!!! TA INGA PILLER från din man då de klassas som droger och ger dig hallucitioner!!! Ta dig ur detta omgående! Du får hjälp från din omgivning men du måste ta första steget innan de kan hjälpa dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *