hade jag besök i natt fortsättningen

Ja du vid detta tillfället så skedde det inne i mitt sovrum det rum som min dotter nu har idag och hon vet inget om saken men hon VÅGAR ej sova där inne hon säger hon inte känner sig trygg och att hon hör ljud hon med TROTTS hon INTE vet om det jag hört och varit med om. Detta är i en hyresfastighet och jag vet då inget om detta huset så att säga.. en helt vnlig fastighet som sagt vet inte hur gammal den är heller så jag kan inte hjälpa dig med detta. Nu e det så att jag börjat höra samma ljud vid fönstret i tv rummet en gång har detta skett och det är smama ljud och det låter som det är vid fönstret i tv rummet.

Hej! Det känns som om ni fått besök och du kan börja med att rena ditt hem och hjälper inte det får du hjälpa anden över till andra sidan. Det känns som en vilsen själ som söker sig till ljuset. Behöver du hjälp maila mig och du får dokument om att rena hem och ett dokument om att hjälpa ande över till andra sidan. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *