Hade jag besök i natt?

Hej jag undrar om jag hadde besök inatt. Jag vaknade av en stark parfym lukt inatt. och en oroskänsla i kroppen. Tror du att det kan ha varit någon hos mig inatt. Kan den ha varit orolig och ville förmedla något till mig. Eller var det en dröm som gjorde att jag vaknade. Kram MH

Hej! Tyvärr kan jag inte besvara din fråga så tydligt som jag skulle önska då det dels inte är någon som framträder här och nu och dels för att jag inte kan uppfatta några närvaro energier hos dig eller kring dig,här och nu. Många gånger kan andar fråna andra sidan eller andra som vill visa sin närvaro eller få uppmärksamhet lämna doftspår efter sig i förhoppning om att man ska kunna känna igen dem eller identifiera dem. Jag får dock med viss tvekan sagt att det var en kvinnlig ande i 50 års åldern som passerade ditt rum där du sov men jag får inga uppgifter om vem hon var eller om det var dig hon ville besöka,eller om hon helt enkelt "bara passerade". Har du upplevt detta fenomen fler gånger eller i samband med något annat fenomen? Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *