Hade jag ett liv innan detta?

Det är en sak jag har undrat ett tag nu, och det är om jag har levt ett liv innan detta? Jag vet inte riktigt varför jag har tänkt på det för jag har inte riktigt känt det på det sättet. Men jag undrar ändå om jag haft det eller inte, och isåfall, vem var jag, vart bodde jag och liknande? mvh / charlotte

Hej Charlotte! Alla har vi levt flera olika liv. Hela återfödelsekedjan är ett sätt för vår ande-del i oss att utvecklas. Vi människor är individuella själar med en andekropp som föds i en fysisk kropp i återfödelsens kedja. Det vanligaste är att man inte minns eller ska minnas sina tidigare liv när man påbörjar ett nytt liv, men man kan hamna i olika siutationer där man får sk "dejavu" och känner igen sig tex på en plats(som man då kan ha bott på i ett annat liv),man kan känna en extra oförklarlig närhet till en mer eller mindre okänd människa man mött(som man då kan ha känt i ett annat liv) och man kan ha rädslor eller fobier (som grundar sig i obehagliga minnen som ligger gömda från tidigare liv) osv osv. Vill man ha information om sitt tidigare liv bör man söka upp ett medium som är inriktad på reggresionshypnos och som genom hypnos kan hjälpa en person att SJÄLV minnas sina liv. Hypnositören hjälper en att då själv minnas och gå tillbaka i de olika liven. Detta är en bättre metod än att låta någon annan säja "du har vart den och den och gjort si och så". Jag har varlt att inte besvara denna typ av direkta frågor om just tidigare liv därför att jag genom åren kommet fram till att det bästa är att man själv får minnas. Minns man inte är det antagligen inte heller nödvändigt att man ska veta något. Desutom tar det enormt med tid och kraft att länka bakåt hos en person och det är heller inte alltid helt riskfritt för den som spårar dvs mediumet. Är du jättenyfiken på dina tidigare liv så råder jag dig att söka upp en reggressionsmedium. På länksidan finns även en adress till reggressionsmedium som via mejl kan skriva utförligt om dina tidgiare liv. www.euroastro.com. Det kostar visserligen ett par hundra men det kan det kasnke vara värt om man verkligen är nyfiken. Just pga att det är tidskrävande och enormt påfrestande att spåra i en annan människas tidigare liv så tar de flesta medium rätt saftigt betalt för att göra just detta. Eftersom jag på spökwebben svarar på frågor gratis, på min fritid väljer jag istället att inte svara på frågor som är energikrävande av det slaget. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *