Han vill höras och synas.

Hej. För ett tag sedan blev min systerson mördad,för inte så längesedan,men jag har sett han i vissa skepnader typ skuggfolk och vita snabba skepnader. Jag har hört han prata hos min syster 3 dagar efter händelsen,viskningar och tv apparaten har hållt igång det sista,han vet att jag är mottaglig för sånt här,och måndags när jag var hos min syster såg till och med hon något vitt som flög förbi hon blev förvånad och undrade var det var. Jag har försökt att säga detta ända sedan det hände,han har till och med gått runt våran säng 1 dag innan rättegången och han var orolig som bara den och höll mig uppe,har till och med hört någon säga mitt i natten"jag är död" och väldans skrik manlig röst. Säg mig vad ska jag göra? Kan jag prata med honom? Det är något han vill. Vi tror att det finns en person till som är inblandad i hans mord… Jag skulle vilja ha hjälp med något jag kan göra själv och som inte stör eller låter det onda komma in i våran lägenhet om jag tar kontakt med honom…Vi har barn här hemma..Därför är jag noggrann. Hjälp oss och honom. tack på förhand

Hej Lady Sara! Jag beklagar verkligen det som hänt och att ni måste gå igenom detta. Du har redan förstått själv att din systerson vänder sig till dig eftersom du har ett ´medialt seende(och annat inom det mediala). Du förstår säkert också att han inte kunnat ta sig till andra sidan och inte kommer att göra det frivilligt fallet är löst. Jag uppfattar ändå att du kan försöka kommunicera med honom tex via att du skriver med penna och han försöker ge dig information. Han kan ge dit viktig info, bara du kan uppfatta den. Innan du sätter dig ner för att få kontakt med honom kan du göra det i ett enskilt rum där du får vara ifred i minst en timme. Sedan tänder du ett vitt ljus. Sedan ber du Den Högste sända En Helig Ljusängel som omsluter rummet i villkorslös kärlek som skyddar dig och honom medan ni kommunicerar så ingen objuden väsen träder in. Därefter bjuder du in honom i detta skyddade rum och sätter dig med papper och penna och ser om du kan "höra honom". Detta är ju lite speciellt med tanke på det som skett, men detta är nog det bästa sättet att gå tillväga på under dessa omständigheter. Du ska söka svar på namn efter den andre inblandade. Han vill ha din hjälp att lösa detta, och du kan göra ett försök genom ovan nämda exempel. Hur rättegången än slutar så behöver han sedan komma till andra sidan. Det får inte dra ut på tiden för länge. Jag får uppfattningen att han vill vara med under processens gång för att få upprättelse. Det du kan göra är att: Be Den Högste Skaparguden sända en Rätmätig Helig Ljusängel som får följa honom sida vid sida under en begränsad tid(då han får följa utvecklingen som jordbunden ande,vad som händer i rättegången)och sedan att denne Ängel ser till att han kommer till andra sidan. Detta kan du BE om ska ske. Igrunden handlar det bara om att han vill ha upprättelse och sedan tänker ta sig till andra sidan. Det bästa är ändå att ge honom en Ljusängel/Ljusväsen som sälskap/beskyddare, så han inte förvirrar sig i något annat eller stöter på något negativt som slår klorna i honom. Hör gärna av dig framöver och berätta hur det gick! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *