Hand i ryggen

Hej! Här om veckan åkte jag skidor och kände plötsligt en hand som skjutsade på mig ner för backen. Vände mig om för att jag trodde någon kommit i kapp mig och skulle jävlas. Men det var ingen där: Var det någon? eller var det bara inbillning? Undrar även om jag har några skyddsänglar som ger mig den styrkan jag har.. Mvh Jennifer

Hej Jennifer! Det var någon i backen men jag får inte riktigt in vem det kan vara. Vet att det inte är någon släkting till dig. Du har många guider och änglar vid din sida som alla vill hjälpa dig. Du har framförallt en dam som visar sig i 30-35 års åldern som är din släkting men jag är osäker på om du träffat henne. Hon visar på att det är långt bak i släkten och hon kan kännas ingift. Kan heta Gunvor eller Eivor jag är inte säker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.