handtaget trycks ned och dörren öppnades

Jag hade precis stängt av tv:en efter att ha legat och kollat på "Hemsökta hus", klockan var väl sådär runt 3 på natten. Jag la mig i sängen, min säng var placerad med huvudändan inåt i rummet och längst bort i ena hörnet har jag en walk-in-closet, jag tänkte för mig själv: Vad fjantigt att säga "Om du är här ge mig ett tecken". Och så flinade jag. Jag la mig på magen i sängen så jag såg dörren, jag hade precis slutit ögonen då jag hör hur handtaget trycks ned på min garderobsdörr-vilket annars är en sjukt seg dörr att få upp.(anledningen till att jag hör hur handtaget trycks ned är för att en fjäder i handtaget är lite trasig, så den låter som ett: Bjooong-ljud) Jag tittar och ser hur dörren sakta men säkert öppnar sig, trots att mitt rum lutar åt det hållet så att dörren skulle stängas, och dessutom har jag stor koll på att dörren alltid är stängd (jag är rädd för garderoben ^^). Jag får panik och går ut i köket för att lugna ner mig, och röka en ciggarett under fläkten, när jag helt plötsligt börjar höra våra köksstolar knarra (det är korgstolar), jag böjer mig ner för att se att katten inte ligger på dem, men då börjar stolarna bara knaka ännu mer och ännu högre. Det lät som de vibrerade. Efter det sov jag hos min mamma i några dagar och nu vill jag helst inte släcka lampan om jag är själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *