Har du sett min fråga ang ziindra?

Hej! Har du sett min följdfråga ang min guide ziindra?, eller har den kanske inte kommit fram? Skickade den samma dag som ni öppnade för frågor igen efter uppehållet. Tack för dina tidigare svar:-)

Hej Lotta! Jag har sökt fram och tillbaka i spalten bland obesvarade frågor men kan helt enkelt inte hitta den du syftar på!Kommer du ihåg mer specifikt datum eller rubrik? Annars kan du bli tvungen att ställa om frågan…tyvärr… Jag känner igen guidenamnet "Ziindra" då hon dök upp här en natt när jag sov och jag var för trött för att lyssna och jag kom heller inte ihåg vem hon sa att hon var guide åt,men nu ser jag ju att det är åt dig(du skrev ju själv namnet ovan i frågan). Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *