Har han återfötts?

HejEeWee! En släkting till min man avled i ubåten ulven.Han var ofta här hos oss och bla lekte med vår video … En sierska sa för många år sedan att han skulle återfödas i ett framtida barn. Nu har vi inte märkt av honom här och vi saknar det.Bla havslukten som vi kände. Har han återföds och i så fall i vem? Kramar till dej

Hej! Jag får ett kryptiskt svar som jag inte riktigt kan tolka. "En fars brors syster kommer inom ett år att föda detta barn". Jag blir sannerligen inte klok på detta. Det enda min guide säjer att det kommer ske inom släkten. Han återföds inom släkten,fär han är inte redo att byta släktled än. Jag hoppas sannerligen du kan förstå detta mer än jag. Tyvärr kan jag inte vara tydlig i detta. Ibland tycker andevärlden om att vara kryptiska vilket kan vara rätt "irriterande"när man vill ha raka svar. Kan också vara så att andevärlden inte vill att ni ska veta vem,var,när eller hur. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *