Har han förlåtit mig?

Min pappa gick bort för snart ett år sedan. Han bodde 80 mil ifrån mig och hade alkohol problem. Sista gången vi pratade så sa jag att jag inte vill prata med honom och slängde på luren. Senare på dagen ringde dom från sjukhuset och han låg i koma och skulle inte vakna. Jag åkte aldrig dit men bad personalen hälsa att jag älskade honom. Jag undrar varje dag om han förlåter mig och vet att jag älskade honom. Hoppas att han ändå får se sitt barnbarn som jag väntade när han gick bort.

Hej Alexandra! Ibland kan man avsky och tom hata hur en människa är och vad det blivt av dem och hur de behandlar en. Du ska på inget sätt känna dåligt samvete eller sorg eller skuldsätta dig själv för dina känslor eller tankar. Du agerade och kände som du hade rätten till. Din far var medveten om sitt beteende och sina problem och han visste att han skadade och sårade dig djupt. Men han älskade dig även om han visade det på "ett annorlunda sätt" liksom du älskade honom trots att du avskydde allt annat. Varför jag jag säjer detta är för att jag vill att du ska släppa skulden.Allt är som det ska vara här och nu. Det liv han levt och de problem han skapade åt sig själv var en prövning och ingick delvis i hans livstema. När han avled blev han direkt omhändertagen av Ljusväsen som förde honom till andra sidan för rening och vila eftersom hans liv tagit hårt på honom och skapat ärr i hans aura. Jag möter honom som en fantastisk vital energisk kraftfull man i sina bästa år med en ENORM portion humor där all bitterhet och livsleda är borta och han ler konstant i ett äkta leende. Han är omgiven av kärlek och kärleksfulla väsen.Han kommer befinna sig på andra sidan ett tag för att bla gå igenom sitt liv och lära sig av sina erfarenheter och misstag. Han vill absolut inte att du ska känna skuld utan han förstår dig nu mera än någonsin då han kan se allt i nya perspektiv.Det finns inget att förlåta.Du hade efter omständigheter inte kunnat göra annorlunda pga dina känslor. Han vill att du i hjärtat förlåter honom,förlåter dig själv,älskar dig själv och lever som du lär då du är "hans kloka flicka". Han vet att du har barn och vill och att du försöker ge en sann,ärlig och rättvis bild av honom.Det är så han vill minnas. Och när du själv är redo kan han möta dig i en dröm.Då kan du få säja allt det där som du har på hjärtat. Jag hoppas att du kan ta till det jag skrivit och får lite ro i sinnet. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.