Har hon varit här?

Min moster dog för några veckor sedan, en mycket medial kvinna. Hon har vad iallafall min mamma tror, varit och hälsat på henne, men själv har jag ännu inte känt av henne. Jag anser mig själv vara mottaglig då jag känt av både min mormor och en killkompis som båda dog för många år sedan. Jag är lite besviken över detta, men ändå samtidigt lite lättad. Kan dock inte släppa tanken om nätterna när jag är uppe hos min 1åriga son som vaknat. Tittar ut över rummet om jag kanske kan se något, men tittar bort lika fort igen. Vad jag vill ha frågat är.. Har min moster varit här? Jag kan tycka mig känna av Något, men är det hon? Eller är det bara inbillning?

Hej! Hon har varit på besök och det känns som om hon är nära er ofta. Bli inte besviken om du inte ser henne då det inte är er tur att träffas. När det är dax vet du.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *